David och Bella

lite pics

Publicerad 2015-06-30 09:35:58 i

När vi var första hjälpare i lördags så var det några coola shower. En tjej red barbacka utan trens på sin häst och hoppade hinder! Hon styrde hästen med ett rep runt halsen på den och genom att lägga handen på hästens hals. Väldigt häftigt!
Sen var det en kille som körde enduro och gjorde massa hopp och trix.
Sen det häftigaste (och värst risk för skada) var en skotershow som gav mig is i magen haha. David däremot började genast prata om grejer han ville prova med hojen. Suck på människor som måste ha adrenalinkickar! Såna som mig blir ju helt nervös haha :)
På söndagkväll efter en hård arbetsdag hemma på gården (men med härliga saft och glasspauser i värmen) så åkte David till Luleå för att jobba där hela veckan. Och jag hämtade syrran vid tåget :D hittills har vi haft tacomiddag, suttit och pratat och druckit te på altanen och njutit av sommarnatten, grejat i trädgården, fnissat ihjäl oss och ja, bara haft det allmänt roligt och mysigt! Igår eftermiddag var vi på loppis med en kompis och sen fikade vi på hennes altan och lekte charader i hennes trädgård :)
 
Ha en fin dag!
/Bella 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela