David och Bella

Kalas

Publicerad 2016-04-18 10:00:00 i Bella,

Hallå!
I lördags hade jag kalas eftersom jag fyller år idag :)
Birthday girl :D
Vi dukade på altanen eftersom det är enda stället i huset där alla gäster skulle få plats. Solen strejkade och då blir inte altanen så varm men David skruvade ner ett element från väggen och ställde ut så det löste sig :)
Jag hade bakat 3 olika tårtor, en morotskaka, en fransk chokladtårta och en klassisk prinsesstårta med marsinpan och lite töntigt pynt på haha! Jag är så glad att tårtan höll ihop för bakverk gjorda av glutenfritt mjöl kan bete sig dåligt ibland och det här var första gången som jag bakade en glutenfri tårta :)
David bakade ett bröd som hade kalljäst över natten och fick en sån där perfekt lite seg konsistens med hård skorpa :)
Jag som gillar att baka hade bakat loss :D
Det kom många gulliga vänner och vi fikade, lekte lekar, jammade lite och hade paketöppning. Jag hade inte väntat mig nått mer än att folk skulle komma och fika men jag fick så fina presenter! :)
Mot kvällen åkte några hemåt men många stannade kvar och spelade spel, busade och lagade taco-middag och 2 kompisar sov över :)
Justja, glömde nästan att berätta om nattens action haha! Vår gård var så full av bilar att en kompis parkerade på gräsmattan bredvid grusplanen. På natten när han skulle köra hem så satt bilen fast i lera haha, och inte så lite heller! Halva däcken var nergrävda och när han gasade så sprutade det lera över allt :p Vi gick ut ett gäng och la ut brädor och knuffade och höll på och tillslut kom han loss! På söndagen såg det ut såhär, det syns inte hur djupa hjulspåren är eftersom dom är fyllda av vatten men David ska skotta igen dom med jord så att ingen drunknar där haha ;D
Det var en riktigt bra dag och jag var glad som ni ser :)!
 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
/Bella
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela