David och Bella

Vår helg

Publicerad 2016-04-24 22:49:36 i

Hej på er!
Vi startade helgen med en skön sovmorgon och David fixade pannkaksfrukost på altanen :)
Vi hade tänkt greja i trädgården men vädret växlade mellan sol och snö ungefär var tionde minut så vi åkte och gjorde ärenden istället
Bland annat kollade vi på MC-byxor till mig, snälla David gav mig det i present att han skulle följa med som smakråd och köpa ett par åt mig. Men det blev inget köp för det var svårt att hitta en modell som var skön, hade bra skydd och långa ben så jakten går vidare en annan dag :)
På kvällen spelade vi badminton med vanliga gänget och sedan åt vi middag på en restaurang och hängde lite hemma hos en av kompisarna :)
Idag har vi grejat hemma på gården och njutit av solen :)
Bland annat så grävde vi upp ett fundament där en torkvinda har suttit en gång i tiden. Det har stuckit upp en irriterande liten stolpbit, vi har snubblat på den och fått panik-svänga med gräsklipparen många gånger, så det känns skönt att ha fått bort den :)
På kvällen var vi bortbjudna på middag och bio. Ett par här i byn gav mig det i födelsedagspresent så nu har vi sett Djungelboken-filmen i 3D! Den var bättre än vi trodde och riktigt kul med 3D, man får ju så snygga glajor då ;)
 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
/Bella
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela