David och Bella

Jobbet

Publicerad 2016-08-23 11:00:00 i

Hej!
Jag måste bara berätta en kul men pinsam grej jag lyckades göra här om dan på jobbet! Jag jobbar där det ges strålbehandling och därför finns det rum med blyväggar och blydörrar. Jag var inne i ena bunkern som vi kallar de rummen när dörrarna plötsligt slogs igen. Jag tryckte på dörröppnaren men dörren öppnades inte. Jag hade ingen telefon på mig men jag kom på att det finns en kamera så jag gick och ställde mig vid den och vinkade och tänkte att dom skulle se mig utanför på dataskärmarna. Men ingen kom. Jag såg larmklockan på väggen och ringde på den men det gick bara att få det som ett akut-larm så jag stängde av det. Men när det gått ett tag och ingen kom så ringde jag igen och tänkte äsch jag måste ju bli utsläppt.
Tillslut kom en kollega och öppnade dörrarna! Det hade tydligen varit brandlarms-övning på en avdelning på sjukhuset och då stängs alla dörrar på hela sjukhuset, så det var därför dörrarna hade stängts. Kollegan sa att det gick att knuffa upp blydörrarna, när jag fick veta det började jag skratta så himla mycket! Där hade jag stått och så gick det att knuffa upp dem. Kollegorna hade inte förstått vart larmet kom ifrån och alla hade sprungit runt och letat. Ni kan ju tänka er vad alla skrattade åt mig sen och jag skrattade så jag grät haha! 
Förutom att jag är klantig så gillar jag jobbet och det är skönt att sova gott på natten, slippa ha ont i magen innan man går till jobbet, hinna äta lunch och skratta med sina kollegor (på mitt förra jobb grät folk på rasterna).
Jag tycker att jag har hamnat i himlen medan David säger att jag för första gången har ett jobb med normal arbetsmiljö och han har ju rätt :) 
 
 
/Bella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela