David och Bella

Midsommarnatten

Publicerad 2016-06-26 18:00:00 i Friluftsliv/Natur/Resor,

Efter en mysig eftermiddag och kväll med massa god mat så packade vi bilen och åkte iväg för att tälta/sova under bar himmel :)
Vi körde på en väg som passade bättre för fyrhjuling än bil för att komma till en strand som David visste om :)
Det var nästan midnatt, dimmigt men varmt när vi kom fram och över vattnet hördes musik från någon fest :)
Vi gjorde i ordning vårat läger och sedan kokade vi te på gasköket och åt morotskaka som vi hade tagit med :)
Det var väldigt vacker skog runt stranden!
Vi fick låna myggnät att sova under så nu har jag sovit under bar himmel utan tält för första gången i mitt liv :D David som är lite hårdare än mig har sovit under bar himmel tidigare, i sanden på en strand inrullad i en filt haha
På morgonen vaknade jag först av alla och ingen gav några signaler på att vakna så jag sprang runt och lekte morgongympa, tog fåniga bilder, klättrade ut på klipporna och blev jagad av arga fiskmåsar (adrenalin-start på dagen haha)
Såg en söt ekorre som inte alls var hjälpsam när jag ville fånga den på kort
Till slut gjorde jag i ordning frukost
Dimman lättade och solen kom fram och då väckte jag David för att få hjälp att göra eld att koka tevatten på. En frukost utan te är ingen riktig frukost!
David kom och hjälpte mig och jag blir alltid lite sur när han gör eld på 1 minut när jag har kämpat i 15! Nått är fel med min teknik haha, vi fick en frukost iallafall och David tog ett dopp i havet :) Efter lite strandhäng så åkte vi hem för trädgårdshäng :)
När vännerna åkt hem så åkte David iväg för att löpträna till sitt fjäll-marathon med en kompis så då passade jag på att sitta ute och njuta av sommarkänslan och läsa om en bok som jag gillar :)
 
 
/Bella och David 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela