David och Bella

Sommarfeeling

Publicerad 2016-06-15 21:25:00 i

Hej på er!
I söndags kom en kompis ut till oss och hjälpte till med att klippa gräsmattan, så himla snällt! Medan jag gick med trimmern så gjorde han att gräsmattan såg ut som en golfbana haha :)
Han belönades med glass och fika :D Visste ni förresten att penséer går att äta? Det blir så fint när man dekorerar kakor med penséer :)
På kvällen när David kom hem från sjöräddningen så grillade vi och kollade på fotboll, det är så himla kul med fotbolls-EM! Och man får chips när man kollar på fotboll hehe
Vår kompis Andreas sov över hos oss på måndagen och vi kollade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Irland. Sedan såg vi den här filmen "Bland män och får" och den var bra men väldigt Isländsk. Vi har sett två andra Isländska filmer och dom har varit lika tragiska haha. Den här filmen handlade om två bröder som var fårbönder på Island och de hade inte pratat med varandra på 40 år. Fåren drabbades plötsligt av en sjukdom som innebar att alla får i trakten behövde slaktas, så deras liv vänds upp och ned. Jag ska inte berätta slutet ifall ni vill se den ;)
Vi var ut till havet på tisdagskvällen och på vägen hem plockade jag lite syrener från en buske och ställde ut i vaser i huset. Det var så mysigt att vakna i morse, fönstret öppet och syrendoft i hela sovrummet, somrigt värre! Efter jobbet idag så träffade jag några kompisar och sedan sprang jag och David tillsammans. David slog sitt snabbhetsrekord och jag sprang längre än jag gjort de senaste åren vilket innebär ca 3.5 km hahaha! 
 
Hoppas ni har en fin kväll!
 
/Bella och David
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela