David och Bella

Det går framåt

Publicerad 2016-05-25 16:29:35 i

Hej på er!
Äntligen mår jag bättre! Jag är fortfarande hostig och väldigt slut och orken räcker precis till att jobba, sen händer det inte så mycket mer. David har gått några lugna promenader med mig några kvällar och så har vi tillbringat ganska mycket tid åt att fika och spela spel på altanen. Det är väldigt mysigt att sitta där med filtar, tända ljus och massa te medan regnet smattrar på taket :) Det regnar varje dag och det blir geggigt ute, David tog en lång löptur här om dan och kom hem dränkt i lera, så han fick stå ute och spolade av sig med vattenslangen innan han kunde gå in haha! 
Medan jag har varit trött och tråkig så har David gjort allt möjligt! Som att baka det här fina surdegsbrödet :)
Och så har han grävt upp en stor buske medan jag stod och pekade och sa "gräv störreeee" haha! Vi planterade rhododendriumbusken som vi köpte i Stockholm och David kallar numera vår trädgård för vårt utegym :D
Gullvivorna har slagit ut och vitsipporna står i full blom och liljekonvaljerna är på gång, det är så fint!
Rabarbern är helt galen och för stor för sitt eget bästa så jag ska baka rabarberpaj och ta med till jobbet tänkte jag, och så vill några kompisar ha :) Men det kommer hålla på såhär hela sommaren så vill du ha rabarber är det bara att säga till! Och gräslök med för den delen ;)
 
 
/Bella och David
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela