David och Bella

Veckan

Publicerad 2016-11-26 22:34:00 i

Hej på er!
Det känns som att det har blivit standard för oss att inte hinna blogga pga att vi gör så mycket saker hela tiden. Här kommer i alla fall några bilder från senaste tiden som har varit fylld av jobb, kompisar och träning men även lugna små slummer-stunder framför brasan här hemma i torpet :)
Lussebullar är bakade och snart uppätna haha, så vi får antagligen baka en sats till innan Lucia :p
All snön har smält och vi har haft riktigt äckligt väder med dimma och regntunga skyar som har hängt som en blöt filt över världen. En morgon ven stormen runt torpets knutar och regnet smattrade mot plåttaket och så kom katten och la sig och spann i sängen. Då var det inte en enda cell i våra kroppar som ville gå upp! Men duktiga som vi är så gick vi ju upp ändå och jobbade och längtade hem till sängen hela dagen haha :)
En vecka senare när solen kände för att komma tillbaka höll lillkroppen på att sprängas av lycka! Att all snö och kyla var borta gjorde att det kändes som att det var oktober igen, himla härligt tycker jag som inte gillar snö och kyla men David som vill träna inför Vasaloppet var inte lika glad :p
Jag och en kompis gick och fikade afternoon tea och shoppade lite kläder efteråt, så himla kul och mysigt! Vi köpte likadana koftor haha och så köpte jag kjolen
Och så köpte jag den här klänningen som är lika skön som mjukisbyxor men betydligt stiligare :D
Vi hade nyligen klinikdagar med jobbet och hade föreläsningar och lunch på stan så då passade jag på att vara piffig i nya klännningen :)
En liten suddig bild på oss en vanlig dag i hallen haha :)
Davids hår har blivit så långt nu att han snart inte behöver gå runt med hårband längre. Fast det är gulligt med hårband, han ser ut som en fotbollsspelare då :)
Vi har varit ute och ätit lite allt möjligt gott med olika kompisar, här åt vi pulled pork burgare med coleslaw, supergott!
Jag har beställt såna här rosa hjärtformade post-its till alla på jobbet men chefen tyckte att det var skrik-rosa färg och ville inte ha några. När han var på lunch smet vi in och gjorde såhär på hans dator hihi ;)
 
 
Hoppas ni har sköna dagar!
/Bella och David
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela