Helgen

Hej på er!
På fredagskvällen lagade vi lite go-middag och sedan såg vi den japanska filmen "Efter döden". Den handlade om människor som dött och hade 1 vecka på sig att välja ett endaste minne att ta med sig och minnas i evighet :p Den låter kanske djup och dyster men den var lugn och mysig!
På lördag hade vi världens längsta sovmorgon, sedan åt vi våfflor framför brasan och gick och la oss igen! Verkligen inte våran stil men vi var så himla trötta och det har nog aldrig varit gråare ute än vad det var då, usch vilken grå och regnig helg det har varit!
På lördagskvällen piffade vi till oss lite och åkte in till stan för att äta middag ute med några vänner :)
Här är förresten koftan jag köpte i Stockholm från Gudrun Sjödén, det är nästan bara alpacka-ull så den är varm och mysig :)
Såhär blir 99% av bilderna på oss haha, bara trams :p
Efter maten så gick vi för att hyra film
David och Andreas ville se den danska filmen "Män och höns" medan jag och Magda ville se "Under körsbärsträden". Vi körde sax-påse-sten och tyvärr vann killarna :p 
Man kan ju försöka få godiset att verka nyttigt ;)
Ikväll har vi varit ute och sprungit och gått i den blöta och mörka skogen med pannlampa! Väldigt skönt att röra på sig lite för vi har nästan bara sovit, ätit och varit innomhus hela helgen. Tillslut blir man ju rastlös!
 
Nu blir det snart läggdags så vi orkar med veckan :)
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/Bella och David
 

Kommentera här: