David och Bella

Högbondens fyr, festkvällen

Publicerad 2016-10-04 11:00:00 i

Efter frågeslingan så delades vi in i lag som hette fyrarna, bönderna och höjdarna och fick ett papper med roliga namn-gåtor som vi skulle fylla i t.ex. "får inte ont när man trampar på honom" - Sten. Vårt lag lyckades med alla namn utom två :)
Vi fick en paus för vila och klädombyte och här har David fångat mig på bild när jag försökte maxa elementen som fanns i rummet haha
Före middagen sjöng vi för Martin och hans kusin som fyller 30 i dcember :)
Det var så otroligt vackert att se hav och horisont genom fönstren!
Vi fick jättegod mat och tårta :)
Och sjöng fåniga vin-visor haha :D
Sedan blev det massor av lekar! Här sitter paren ihop och ska tillsammans öppna ett kinderägg
och bygga ihop innehållet!
Vi fick också tävla i vilket lag som snabbast kunde äta kex och vissla, blåsa en bubbla av tuggummi, dricka upp vatten snabbast, suga upp russin med sugrör och flytta dem till en mugg och så den mest actionfyllda grenan - gå med en stekspade mellan knäna! 
 David filmade mig när jag tog hem segern åt vårat lag :D Sedan slog David rekord och hoppade jämfota hela sträckan på 7 sekunder, ingen kunde slå det haha!
Att poffa en ballong i sin lagkamrats knä var också lite actionfyllt :D David tog hem segern åt vårat lag i den grenen och Martin gjorde det bra som satt underst!
Här har vi paret som superbländades av blixten haha, men vi behövde ju en bild på att vårt lag vann medalj :D Efter en tuff match i ett evert taube-musik quis så vann vi tillslut hela rasket :D (Martin var också medlem i laget) 
Sedan fick födelsedagskillarna presenter och så blev det allsång natten lång
 
 
   Vi kom i säng hemskt sent och sov väldigt gott efter en sån rolig dag och kväll :D
Dagen efter så hade vi sovmorgon, åt god frukost och gick vi en fin promenad på ön och sedan blev det båtresa tillbaka till fastlandet 
 
 
/David och Bella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela