Lördag i Stockholm

Förra helgen var vi i Stockholm och hälsade på min syrra och hennes kille :) Han har lägenhet på Götgatan på söder och vi bodde där allihopa, verkligen mysigt och kul!
Dom hade nyligen varit i Vietnamn och vi fick presenter, en söt traditionell skål, ansiktsmasker och vessel-kaffe. Kaffet är känt över världen för den goda smaken och det var verkligen supergott! Jag dricker inte kaffe och har aldrig tyckt om det men vessel-kaffe var mjukt och lent i smaken och inte alls beskt som vanligt kaffe kan vara. Det smakade en aning choklad nästan. Om du får chansen så prova vessel-kaffe! 
På lördagen strosade vi runt på söder i olika seconhandbutiker
David gick lös och köpte en helt ny outfit
Väska, byxor, jacka och skjorta hittade han :)
Jag köpte bara en tröja men hittade den här underbara tekannan och en lampa som bara är för mycket haha. Känns som den hängt hos nån tant på östermalm, vi får se hur vi ska matcha in den här i vårt lilla torp :p
Såg att någon sålde en likadan lampa för 1500 kr på nätet, vi köpte den för 300, katjing!
Vi kikade lite i en keramikbutik och gick in i en riktig hipster-butik, "Grandpa", sedan gick vi runt länge och letade ett ställe att äta på, det var fullproppat med folk överallt! Tillslut hittade vi ett ställe som hade ett bord ledigt och vi kunde äta brunch/tapas :)
Det var fint väder och fantastiskt skönt att kunna promenera runt på asfalt och slippa snön och kylan som vi har hemma
Syrran sa åt oss att se svåra ut och så tog hon den här bilden på oss haha :) Här är förresten tröjan som jag köpte på stadsmissionen, galet varm!
På kvällen lagade vi hemgjorda färska vårrullar, en väldigt fräsch rätt med god jordnötssås till. Syrran och hennes kille hade gått en matlagningskurs i Vietnam och lärde oss hur vi skulle göra. Vi fyllde rispapper med sallad, groddar, fläskfilé, glasnudlar och räkor och så rullade vi ihop dem, doppade i jordnötssås och njöt 
Tanken var att vi skulle gått och sett ett band på kvällen men biljetterna hann sälja slut så vi åkte och dansade på Nalen istället, där det var reggaeklubb :) 
 
/David och Bella
 

Kommentera här: