Träningsvärk

Hej!
Igår åkte vi och gymmade efter jobben, vi körde riktigt hårt och länge så idag har vi träningsvärk 😛
Suddig bild på oss men försökte ta den snabbt så ingen skulle se det haha 🙂 Efter träningen åkte vi hem och lagade laxpasta, vi har fastnat totalt för den rätten, äter nog det en gång i veckan! Vi brukar kryddar på såsen rejält med soya, vitlök, sambalolek och mycket pressad citron för grundreceptet är lite mesigt enligt oss
Senare på kvällen kom David och sa att han måste prata med mig om en allvarlig sak som jag gjort fel....huuuur kunde jag ställa fram en höna som det går att ha nått gott i men ställa fram den tom!? Hahaha, fick ett mms imorse också med en bild på en tom höna, så ni kan ju gissa vad jag gjorde på vägen hem idag?
Och ni kan nog gissa vilka som sprungit och proppat i sig chokladägg nu sen vi kom hem😛 Jag hade tänkt fylla på den lite närmare påsk för att inte ge oss själva kolik!
David sov dåligt inatt och jag har haft hemsk migränkänning hela dagen så vi ska vila lite nu och äta middag. Sen ska vi (om vi orkar) åka in till Friskis och lyssna på Fredrika Ek, ni vet hon som cyklade runt hela jorden🙂 Vi hade tänkt träna lite innan hennes föreläsning men den idén känns som ett skämt idag, mer soffa och godis åt oss! 
 
Hoppas ni har en bra onsdag!
 
/David och Bella
 
 

Kommentera här: