Lugna dagar

Vi fick ställa in vår bad och mat bjudning eftersom jag var för sjuk. Extremt tråkigt men vi ska köra samma koncept fast på tjugondagknut och ha julgransplundring, det borde kunna bli kul! Kanske kan vi lyckas få folk att dansa runt granen :)
Vi har tagit det väldigt lugnt under juldagarna och mumsat julmat, lyssnat på vinterpratare i p1, druckit glögg framför brasan, läst böcker och spelat lite julsånger på ukulelen. Katten har följt efter oss som ett gosplåster och ofta klämt ner sig mellan oss för att kela. Och vi har fått anpassa oss efter TVn eftersom vi inte har kvar nån surf haha. Det har varit konstigt men lite mysigt också att behöva äta och vara klar innan en viss tid för då börjar filmen. Verkligen som när vi var små!
Hela natten har det blåst snöstorm så imorse var det svårt att öppna ytterdörren och David fick skotta fram både gårdsplan och bil innan han kunde ta sig till jobbet. På vissa ställen hade det blåst upp drivor som nådde honom till midjan! David är glad och tänker sig en härlig skidsäsong haha, finns ingen som blir så glad över snö som han blir :)
 
 
/Bella och David

Kommentera här: