Hej

Hej på er!
Den här veckan har varit kass (min kropp har strulat) så vi har inte gjort något kul alls, så därför har vi inte bloggat nått heller, för vi vill inte gnäll-blogga ;) Idag är det bättre så efter jobben idag fikade vi med en kompis och sen stack vi iväg för lite löpning :D
Visst får man spring i benen av att se en sån här väg :D?
Årets första springtur för mig :) David är ju ute och springer även på vintern den lilla hurtbullen! Jag springer bara under maj till september och sällan är det min idé när det väl blir av ;)
Vi har inte haft tid på ett ganska bra tag att vara ute i naturen så vi hade längtat jättemycket och solen och naturen fyllde oss verkligen av lycka och energi ikväll!
Haha det här med att ta bra bilder på sig själva medan kamerans batteri blinkar rött och händerna inte vill lämna vantarna :p
Vi hade tagit med oss fika så vi satt i den sista solen och fikade lite innan vi åkte hemåt 
Det var så vackert hemma när vi gick till brevlådan så jag ville ta en bild. När vi stod där så kom det ut en gubbe från huset vi var utanför och bjöd in oss haha! Livet på landet alltså :) Vi har träffat hans fru ett par gånger tidigare, hon brukar gå förbi oss ibland med sin hund, den är så söt och nu ska vi få vara hundvakt nästa gång dom ska resa bort :D Han berättade att just där vi bor, bara under en sträcka av 1 km, så är det samma växtzoon som nedanför Uppsala och mer soltimmar än på Piteå havsbad! Så det är ett jättebra ställe för odling och vi köpte verkligen hus på rätt område i byn :)
 
Här är förresten en liten filmsnutt från dagen, det kändes som att vara i en avslappningsskiva haha, både fågelkvitter och vågskvalp!  
 
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!
 
/Bella och David