Tapeter

Vi har fått upp tapeten på övervåningen och det blev så fint! Nu pågår projekt målning av trappan och tapetsera hallen nere, det går långsamt men framåt!  
Nu är det faktiskt svårt att minnas hur hemskt det har sett ut här i ett års tid nästan men här kommer en liten återblick 😛
Från mögel och kaos till detta
Det är inte helt klart än här uppe, dörrar ska målas, luckor till kattvindarna och en platsbyggd garderob ska byggas och så lite målning på det men nu syns ändå ett slut på slitandet!
I förrgår blev vi bjudna på middag hos ett par vänner och sedan åkte vi och simmade, väldigt skönt! Det bästa med att simma är bastun efteråt hehe. Igår var David på after work och åt god mat och drack öl med grabbarna på jobbet☺jag gjorde inte speciellt mycket nytta hemma eftersom jag somnade framför brasan men jag sov i alla fall gott!
Jag har beställt en sån här fin liten namnskylt till jobbet ☺ Tycker att det är kul att ha patienter igen och har fått beröm från läkaren och andra kollegor men jag funderar ändå på att återgå till att jobba som admin pga arbetsmiljön. Här om dagen hade vi ingen rast, inte ens lunch, vi slängde i oss maten på 5 minuter....jag hade glömt hur det är som sjuksköterska och det lutar åt att jag kanske hellre har ett tråkigt jobb där jag får äta lunch och ha rast....jag måste säga till före nyår om jag vill komma tillbaka till gamla jobbet som jag är tjänstledig ifrån....grubbel grubbel!
 
Hoppas ni sover gott inatt!
/David och Bella