Friyay!

Hej på er!
Igår hade David övning med Sjöräddningen så jag fick roa mig själv och gick med en kompis på mat-marknad inne i stan. Det var stånd med mat från olika länder och hela torget luktade så gott! 
Jag tyckte att vi skulle prova äta krokodil men min kompis ville inte och lyckades övertyga mig hur äckliga krokodiler är haha. Dom är ju äckliga så jag tyckte det var bra att det gjordes burgare av dem ;p
Vi fastnade en bra stund vid det här ståndet och smälte totalt när engelskmannen kallade oss darling och sa "have a lovely evening" brittisk engelska är så himla gulligt!   
 
     
Det var dessutom tjejkväll på stan upptäckte vi så vi gick runt och köpte lite nya höstkläder
Sedan åkte vi hem till min kompis och drack te i kopparna som jag köpt :) Engelskmannen som sålde kopparna var så gullig och sa att vi måste använda dem "every day, remeber that darlings, every day". Både hon och jag älskar att dricka te så kopparna kommer verkligen att bli använda :D
Jag kom hem väldigt sent på kvällen och då blev det te med David + smaka på allt mumsigt som jag köpt
Jag köpte flera sorters goda ostar till David och han blev jätteglad. Det bor en liten ostälskande fransos i honom :)
Vad tänker ni när ni ser det vita nätet sticka upp? Dom på mitt jobb är så roliga för dom tycker att jag har koll på trender, så alla hade tänkt att det var nått nytt mode jag följde haha! Tänk vad komiskt det hade kunnat bli om folk på jobbet tog efter och började ha så här :D
När det var en ful nättröja som skulle hålla alla sladdar på plats :p Jag har gått runt och sett ut som en kassler med sprängladdning i ett dygn för jag blev skickad till hjärtkliniken av min doktor. Jag har haft problem med yrsel och svimningar och det kan tydligen vara hjärtfel på unga människor, så därför kollade dom ett långtids-EKG på mig. Jag tror inte att det är hjärtat som spökar så don't worry, men det känns bra att doktorn är noggrann och kollar upp grejer :) Idag fick jag gå och koppla bort alla sladdar och det känns skönt att vara sladdfri!
När vi kom hem efter jobben så slocknade jag i soffan en stund och blev väckt av snälla David som ordnat gofika på altanen som var uppvärmd och skön av solen :)
Sedan gick vi ut i trädgården och plockade in lite gott för det ska eventuellt bli kallt i natt :) 
Vi är rätt trötta efter veckan så det blir en lugn kväll med film i soffan. Imorgon är det inflyttningsfest hos en av Davids systrar så vi måste vila upp oss, vi är ju inte 17 längre haha ;)
 
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!
/Bella och David