Premiär för uteservering

När vi hade sovit och vaknat och slutat känna oss helt groggy så piffade vi till oss för att gå ut och äta bröllopsdagsmiddag :)
Jag köpte den här klänningen för ett par veckor sedan när min syrra var och hälsade på oss men det har varit så kallt och snöigt och ingen vår i sikte så den har bara fått hänga i på sin galge tills nu då :)
Vi försökte googla någon bra restaurang men hittade ingen så vi körde på vår vanliga stil som vi har när vi reser, att vi bara går runt och tar nått som verkar bra. Vi hamnade på en uteservering ganska nära hotellet, dom hade fin inredning och spelade indiepop/indierock och jag hade sagt innan vi gick ut att jag gärna ville äta på uteservering så den fick det bli 
Det var extremt god mat, David åt en fisksoppa med musslor och jag beställde nått som vi var osäkra på vad det var (meny på norska haha) men det var flankstek, pommes och stekt grönsaksröra med en gnutta anjovis i. Vi satt kvar rätt sent och David var gullig och lindade in oss i filtar :) 
 
Det var så roligt för det var bröllopsmässa i Trondheim just när vi var där och det var flera möhippor och en stor svensexa på stan. Det var också en vigsel och vi såg alla gästerna som var jättefina i norska folkdräkter. Vi fick hjälpa två olika tjejer med deras uppdrag som dom fått på möhippan. Den ena ville ha med oss på en selfie med henne och den andra behövde hjälp att fota "modeposer till sin blogg". När vi gick förbi ett torg som var byggt lite som en amfiteater stod det en kille utklädd till fe omgiven av 20 killar som filmade honom och skrattade. Fe-killen ropade till alla som satt runt omkring om någon hade tips för ett långt och lyckligt äktenskap, då skrek David att vi firade 6 år idag och alla jublade haha! Sen gav han som tips happy wife, happy life :p 
 
 
/David och Bella
 
 

Kommentera här: