Innan frosten kommer

Nu har vi plockat in allt ätbart från trädgården för att rädda det undan frosten. Det är bara lite potatis, morötter och grönkål kvar ute. Vi fick otroligt mycket kryddor i år och nu ligger mycket på tork på altanen och resten är hackat och fryst
Vi har aldrig haft så mycket björnbär som i år! Det räcker till att göra marmelad så det ska vi prova göra☺
När jag hade plockat in alla kryddor passade jag på att göra en örtig middag
Hemodlad potatis och biffar gjorda på hemodlad zucchini ☺
 
Har ni odlat nått i sommar?
 
/David och Bella
 
 

Kommentarer:

1 Mösstanten:

Torkar du kryddorna sedan? Det ser jättehärligt ut. Älskar ugnsbakade rotsaker.

Svar: Ja jag torkar dom flesta men persilja, dill och rosmarin klipper jag i små bitar och fryser in direkt 🙂
Bella och David

Kommentera här: