Storövning

Hej!
David här bakom tangentbordet.

Denna soliga söndag spenderade vi med röda korsets första hjälpen grupp i Sundsvall. Vi hade en rejäl storövning, med flera skademarkörer och fejkblod!Vi hade hyrt scoutstugan i Huli och härjade inne i stugan och i skogen utanför. Här tränas det hjärt-lungräddning, både på vuxen docka och på spädbarn.Vi har även lindat stukningar, tagit hand om små sår, nack/ryggskador, frätskador, elstötar och chockade anhöriga. Och mycket annat! Vi hade jättebra skademarkörer som spelade väldigt bra så att vi verkligen kunde leva oss in i situationen och det har skrikits värre än Ronjas vår-skrik och viftasts med knivar. 

Det var en bra dag med lärorika övningar, kul folk och god mat. Nu sitter jag på tåget mot Umeå för att jobba där i veckan.
 
/David
 
 
 
 
 
 
 

Lördag lördag

Hej på er!
Igår tog vi hojen in till stan och David var första hjälpare på en spring-tävling medan jag simmade med en kompis. När Davids uppdrag var slut möttes vi på stan och gick en sväng på bondens marknad. Sedan köpte vi mat och åt ute i solen vid ån i stan. Efter det åkte vi hem och piffade till oss och bytte fordon till bil och åkte in till stan för att fira en kompis som fyller år. Det blev en lugn kväll med middag ute och filmhäng hemma hos dem :)
Piffiga paret som ser ut som två smurfar haha :) 
Vi gick förbi en stor rosenbuske på vägen hem från restaurangen och jag passade på att norpa en liten kvist
 
/Bella
 
 

Det blev marint

Jag har haft svårt att bestämma mig om vi ska ha orientaliskt eller marint tema på vår inglasade altan. Stilarna passar ju verkligen inte tillsammans så man måste välja (tycker jag). Nu har det blivit så att det har blivit fler marina prylar än orientaliska så ikväll rök vissa grejer. Och så möblerade jag om och piffade lite medan David ändå umgicks med sin nya telefon i soffan haha
Köpte den här spegeln som är gjord av ett gamalt båtfönster för några år sedan på en loppis men den passade inte in där vi bodde förut men nu så :)
Köpte en låda igår som får agera sideboard
I början av sommaren hittade jag en fin bräda på en strand som jag tog hem och tänkte att något skulle det bli av den. Det blev en hylla :)
Nu ska vi tända lite ljus och ta ett parti backgammon ute på altanen och fika min nybakade blåbärspaj :)
 
Här har ni förresten ett musiktips som passar en regnig kväll som denna :)
Ha en fin kväll!
/Bella