Påsk

Hej!
Igår var vi på påskmiddag med några kompisar och det blev en väldigt rolig kväll med skrattårar i ögonen :)
Vi började med te och lite gotta innan vi började laga middagen
Lammfärsbiffar, kycklingspett, hummus, tzatziki m.m otroligt gott!
Jag hade gömt små chokladägg som dom andra fick leta efter maten och så lekte vi lekar :)
Vi provade att dekorera ägg med nagellack. Man droppar nagellack i en bytta med vatten i och då flyter nagellacket och löser upp sig i vattnet och ligger som en färghinna på ytan som man drar ägget igenom :) 
Vi vaknade tidigt av solen i morse, så trots att vi kom i säng runt kl 1 inatt så var vi ute på morgonpromenad kl 7.30, hurtigt värre ;) vi såg söta rådur på en äng och allt var så lugnt och tyst för alla utom vi verkade vara inne och sova :) om ett tag ska vi iväg på påskfika med Davids familj och släkt, sen drar vi till fjällen!
 
Hoppas ni får en fin påskhelg!
Hörs när vi är hemma igen :)
 
/Bella 
 
 
 

Våfflor och mys

Halloj!
Mitt jobb har som tradition att äta våfflor på våffeldagen men i år är ju våffeldagen på långfredag, och då är vi lediga, så det blev tisdags-våfflor :)
Jag och några kollegor fixade i ordning och gjorde rajta att ha till våfflorna (hackade grönsaker, vitlök och yoghurt) Det är tydligen också en tradition där, att ha nyttiga/matiga grejer till våfflorna. Ni kan ju gissa vem som bara käkade sylt på sina våfflor :p?
6 liter våffelsmet haha!
Efter jobbet åt jag och David middag med en vän på Tant Ancis :) Sedan skulle vi spela badminton men hallen var upptagen, men efter lite funderande vad vi skulle hitta på så blev det biljard! Och i biljardhallen stötte vi ihop med en gammal seglarkompis som bor i Jönköping haha! Vad är oddsen? Vi visste att han var i Sundsvall för en utbildning och vi hade bestämt en träff nästa vecka men det var väldgt kul att vi stötte ihop helt oplanerat :)
 
 
Hoppas er vecka har börjat bra!
 
 
/Bella
 
 

Vatten och eld

Hej!
Bassängträningen med kajak gick bra! Jag lyckades rolla med min egna kajak och paddel så jag är glad och David är stolt :) Förra året lyckades jag rolla med Davids kajak och grönlandspaddel men min kajak är större och mer otymplig och därför svårare att rolla med, så det kändes härligt att få till det! 
Vi firade med en korv och glass på en mack och sedan for vi och spelade badminton med ett gäng kompisar (vaddå hurtig dag liksom!)
Efter badmintonen åkte vi ner på stan och såg en eldshow som några vi känner hade :)
Det var en fin show men när dom hade uppträtt klart och släckt allting så kom det ett gäng som hade missat showen, så då bestämde dom sig för att göra en liten extra-show, och då hoppade David in och körde lite :)
Missade precis att få med det på bilden, ett stort eldmoln, men ni ser resterna av det ovanför David :)
Idag har vi pysslat på med lite allt möjligt här hemma som att baka kakor, laga lammfärsbiffar och så har vi varit på en info-träff med sjöräddningen. Jag blev avskräckt med David blev taggad så vi får se vad som händer :p 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
/Bella