Hej

Hej på er!
Den här veckan har varit kass (min kropp har strulat) så vi har inte gjort något kul alls, så därför har vi inte bloggat nått heller, för vi vill inte gnäll-blogga ;) Idag är det bättre så efter jobben idag fikade vi med en kompis och sen stack vi iväg för lite löpning :D
Visst får man spring i benen av att se en sån här väg :D?
Årets första springtur för mig :) David är ju ute och springer även på vintern den lilla hurtbullen! Jag springer bara under maj till september och sällan är det min idé när det väl blir av ;)
Vi har inte haft tid på ett ganska bra tag att vara ute i naturen så vi hade längtat jättemycket och solen och naturen fyllde oss verkligen av lycka och energi ikväll!
Haha det här med att ta bra bilder på sig själva medan kamerans batteri blinkar rött och händerna inte vill lämna vantarna :p
Vi hade tagit med oss fika så vi satt i den sista solen och fikade lite innan vi åkte hemåt 
Det var så vackert hemma när vi gick till brevlådan så jag ville ta en bild. När vi stod där så kom det ut en gubbe från huset vi var utanför och bjöd in oss haha! Livet på landet alltså :) Vi har träffat hans fru ett par gånger tidigare, hon brukar gå förbi oss ibland med sin hund, den är så söt och nu ska vi få vara hundvakt nästa gång dom ska resa bort :D Han berättade att just där vi bor, bara under en sträcka av 1 km, så är det samma växtzoon som nedanför Uppsala och mer soltimmar än på Piteå havsbad! Så det är ett jättebra ställe för odling och vi köpte verkligen hus på rätt område i byn :)
 
Här är förresten en liten filmsnutt från dagen, det kändes som att vara i en avslappningsskiva haha, både fågelkvitter och vågskvalp!  
 
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!
 
/Bella och David 
 
 
 
 
 
 

Vinter igen

Idag när vi kom hem hade det kommit runt 8 cm snö!
David bytte till sommardäck på bilen igår haha :p
Det känns jättekonstigt att vi igår var ute i en snöfri trädgård och grejade och idag ser det ut såhär
Det har snöat hela dagen och fortsätter nu på kvällen. Det känns märkligt med snö ute, brasa inne men ändå vårfåglar som kvittrar ute och att det är ljust efter kl. 18. Det är som två årstider samtidigt :p
Vi tänkte pallra oss ut på en liten promenad i snön men sen blir det nog vinteraktiviteter inne som att dricka te framför brasan eller se på film :)
 
Hoppas ni har en skön kväll!
/Bella
 
 
 

Vår helg

Hej på er!
Vi startade helgen med en skön sovmorgon och David fixade pannkaksfrukost på altanen :)
Vi hade tänkt greja i trädgården men vädret växlade mellan sol och snö ungefär var tionde minut så vi åkte och gjorde ärenden istället
Bland annat kollade vi på MC-byxor till mig, snälla David gav mig det i present att han skulle följa med som smakråd och köpa ett par åt mig. Men det blev inget köp för det var svårt att hitta en modell som var skön, hade bra skydd och långa ben så jakten går vidare en annan dag :)
På kvällen spelade vi badminton med vanliga gänget och sedan åt vi middag på en restaurang och hängde lite hemma hos en av kompisarna :)
Idag har vi grejat hemma på gården och njutit av solen :)
Bland annat så grävde vi upp ett fundament där en torkvinda har suttit en gång i tiden. Det har stuckit upp en irriterande liten stolpbit, vi har snubblat på den och fått panik-svänga med gräsklipparen många gånger, så det känns skönt att ha fått bort den :)
På kvällen var vi bortbjudna på middag och bio. Ett par här i byn gav mig det i födelsedagspresent så nu har vi sett Djungelboken-filmen i 3D! Den var bättre än vi trodde och riktigt kul med 3D, man får ju så snygga glajor då ;)
 
 
Hoppas ni haft en fin helg!
/Bella