Bloggpaus

Hej på er!
Vi startade den här bloggen tillsammans när vi köpte torpet för att alla ni som inte bor i samma stad skulle få se bilder och hänga med på allt vi gjorde med torpet osv. Men det har mer och mer blivit att jag (Bella) bloggar och inte David, så nu har vi bestämt att ta en bloggpaus eller ev. sluta blogga för gott, vi får se.
Det har varit väldigt kul att ta bilder och få visa er allt fint :)
Avslutar med ett par bilder från gårdagens solnedgång här i byn, ute vid vår brevlåda
 
Ha det fint!
/Bella och David
 

Stockholm

På söndagen tog vi en lång sovmorgon, plinkade lite på instrumenten och packade ihop våra grejer. Sen åkte vi in till Drottninggatan och shoppade lite, jag köpte två par byxor och David hittade en fin tröja :)
Vi gick förbi den här överpyntade balkongen och det såg så roligt ut när alla andra balkonger var helt kala :p
Även hjärtats bar som Lars Winnerbäck sjunger om passerade vi :D
När vi kom hem hade vår snälle vän lagat lunch till oss som vi mumsade i oss innan vi gav oss iväg mot Y-bussen. Vi hade inte bokat någon hemresa och när vi skulle göra det så var alla tåg utom ett superdyrt fullbokade så då fick det bli buss :)
 
Hoppas ni haft en rolig helg!
/David och Bella
 

Stockholm

På lördagen vaknade vi till snö och det innebar att Stockholms alla gator var oplogade och moddiga resten av tiden som vi var där :p
Vi började dagen med att gå till en musikaffär och provspela lite allt möjligt kul :)
Sedan var vi in till affären Gryningen som bara har ekologiska grejer och mycket vegan-saker. Jag hittade bland annat en fantastiskt god yoghurt gjord av cocosmjölk och så köpte vi alfalfafrön att göra groddar av :) Har letat såna frön länge, det såldes på mataffärerna förr men sedan slutade alla affärer plötsligt med att sälja fröna så vi har inte kunnat göra egna groddar på länge
Vi köpte flera sorters gott te på olika teaffärer :)
Sedan mötte vi upp min syrra och en kompis till henne och gick på antigravity-yoga! Det är ungefär stretching blandat med lite akrobatik i tyg som hänger från taket :)
Dom här bilderna tog vi efter passet men om ni googlar antigravity-yoga så kommer ni se många häftiga bilder och vi gjorde de flesta av de övningar som finns på google :) Vi gjorde till och med angel-flipp, en liten bakåtvolt ner från tyget och så gungade vi i hög fart. Det var så himla roligt!!!!
Efter träningen köpte vi mezemat och tog med oss hem till syrran
Så mysigt med snön!
Syrran bjöd på lyxigt te som hon hade köpt i London :)
På kvällen åkte David och hälsade på en kompis medan jag och han vi bodde hos gick ut på en promenad som blev ett äventyr! Vi gick runt på söder i snön bland alla fina hus och när vi hade gått ett tag så såg vi någon ligga bredvid gångvägen. Vi gick fram och försökte få kontakt med personen men den svarade inte. Tillslut svarade mannen som låg i snön "gåååå" så vi gick iväg en bit men stod och kollade. Han reste sig tillslut men ramlade omkull så vi ringde till polisens nummer som inte är 112. Mannen försökte gå så vi gick efter och kollade hur det gick för honom samtidigt som vi pratade med polisen. Tillslut hade mannen tagit sig till en busshållplats och då sa polisen att dom inte kunde göra något. Det var flera minus ute och hade vi inte kommit och väckt liv i mannen hade han nog sovit ute den natten, så vi kände oss som goda samhällsmedborgare :D
Tyvärr fick jag känning av förra årets förfrysning, ena tån var vit/blå när vi kom in så jag fick ligga länge med fötterna nära ett element och dricka te!
När David kom hem blev det nattfika och sen bums i säng :)
 
/Bella och David