Vi har en kran

Hej på er!
Det tog lång tid att hittade en kran som vi gillade men till slut hittade vi en som vi beställde och nu i veckan kom den hem till oss. David har varit duktig och lyckats koppla ihop allt och det blev riktigt bra :)
Fyrkantig kran till fyrkantigt handfat
Och det bästa: vattenfall! Den här sortens kran kallas för vattenfallsblandare och vi tänkte att det är lite fjällbäck över det hela :) Duschväggen håller David på att snickra och vi har målat brädorna med ättika så att det ska se ut som flytved. Allt tar tid men verkar bli bra och vi är nöjda med alla val vi gjort hittills :) 
Vardagsrummet har fått bli lite mer höstmurrigt, vi bytte plats på två mattor så en uppifrån övervåningen fick flytta ner och den andra fick flytta upp. Och så har vi köpt nya kuddfodral med små tofsar på hihi ;)
 
 
Hoppas ni har det fint!
/Bella och David
 

Skogens guld

Hej!
Här om dan var David med sjöräddningen så jag roade mig med några kompisar i skogen. Vi plockade blåbär från dignande buskar, njöt av vacker utsikt, fikade och hittade massor av gula kantareller! :)
Hemma blev det mys med kelgrisen som verkligen gör sitt jobb, hon har fångat 2 möss sen hon kom hit :D Katter ser alltid ut att ha det så otroligt mysigt när dom sover!
 
Hoppas ni har en skön helg!
 
/Bella
 

Lys-onsdag

Hej!
I onsdags var vi på lys-onsdag i en handelsträdgård och det var supermysigt!
Det var mycket folk och tända lyktor överallt, ett band med sångerska och så hade dom en såpbubbelmaskin!
Dom hade en affär med söta prylar och såklart sålde dom massor av olika blommor och växter och trädgårdssaker :)
Haha blänade av super-blixten! 
Det här såg så himla mysigt ut! Och det blev ännu finare när det var mörkt ute, då lystes granarna och skattkistan upp i mörkret och det såg verkligen ut som om vi hamnat i en sagobok :)
Hihi pensionärerna ;) Stolarna vi sitter i var väldigt häftiga, de var byggda av trä och rep, inga skruvar eller spikar eller ens träplugg
Dom hade ett café i ett växthus och precis när vi satte oss för att fika så började det regna och det var så mysigt med smatter på taket och alla ljus :)
 
 
Hoppas ni har en bra vecka!
/Bella och David