Wintergatan

Halloj!
För några dagar sedan var vi och ett gäng kompisar på en superbra konsert med bandet Wintergatan! 
Det var bara sittplatser på konserten vilket var synd för det var jättebra musik och bra show, så det ryckte i dansbenen!    
Ser ni det lilla hjulet som sticker upp, som ser ut som en filmrulle? Det är en kille i bandet som bygger hemgjorda speldosor med olika melodier och det där är en av dem han har byggt :)
Det var kul för vi träffade gamla bekantingar på konseten som gamla klasskompisar från gymnasiet :) Hela kvällen var verkligen superkul och när vi åkte hem var vi helt glädjerusiga! Tänk vad bra musik gör med en :)
 
Här är ett kort klipp av favoritlåten - Starmaskin2000
 
 
 Det är häftigt för dom använder en skrivmaskin som rytminstrument i flera av sina låtar
 
 
 
 
Om ni har chansen, gå och se dem :)!
 
/David och Bella
 

Pumpapyssel

Hej!
För ett par dagar sedan sov en kompis över hos oss och vi hade pumpa-pyssel-kväll :)
Vi skar av toppen på pumpan, gröpte ur den och sedan borrade vi hål i pumpan med olika tjocklekar på borren
Resultatet :)
Det hade varit finare att inte ha massa små hål i locket på pumpan men vi fick lov att göra så för annars ville inte ljuset brinna
På kvällen när vi var klara gick vi ut och ställde pumpan i trädgården och det lyste så mysigt och fint :)
Lillkissen blev helt till sig och slängde sig högst upp i ett av träden haha :p
 
Igår hade vi en skön lördag hemma på gården med massa fixande och idag ska vi till Davids mormor och hjälpa henne elda grenar. Och så är vi bortbjudna på middag ikväll :)
 
Hoppas ni har en skön helg!
 
 
/Bella och David 
 

Helgen

Hej på er!
På fredagskvällen lagade vi lite go-middag och sedan såg vi den japanska filmen "Efter döden". Den handlade om människor som dött och hade 1 vecka på sig att välja ett endaste minne att ta med sig och minnas i evighet :p Den låter kanske djup och dyster men den var lugn och mysig!
På lördag hade vi världens längsta sovmorgon, sedan åt vi våfflor framför brasan och gick och la oss igen! Verkligen inte våran stil men vi var så himla trötta och det har nog aldrig varit gråare ute än vad det var då, usch vilken grå och regnig helg det har varit!
På lördagskvällen piffade vi till oss lite och åkte in till stan för att äta middag ute med några vänner :)
Här är förresten koftan jag köpte i Stockholm från Gudrun Sjödén, det är nästan bara alpacka-ull så den är varm och mysig :)
Såhär blir 99% av bilderna på oss haha, bara trams :p
Efter maten så gick vi för att hyra film
David och Andreas ville se den danska filmen "Män och höns" medan jag och Magda ville se "Under körsbärsträden". Vi körde sax-påse-sten och tyvärr vann killarna :p 
Man kan ju försöka få godiset att verka nyttigt ;)
Ikväll har vi varit ute och sprungit och gått i den blöta och mörka skogen med pannlampa! Väldigt skönt att röra på sig lite för vi har nästan bara sovit, ätit och varit innomhus hela helgen. Tillslut blir man ju rastlös!
 
Nu blir det snart läggdags så vi orkar med veckan :)
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/Bella och David