Fin helg

Hej på er!
I fredags var vi bjudna på middag hos Davids ena syster och på vägen dit passade David på att köpa en ny hoj! En Kawasaki ninja från 92. Jag övningskörde på en av Kawasakis nyaste modeller och gillade den väldigt mycket, så sedan dess har David spanat efter Kawasaki-hojar på blocket :)  
Jag älskar dom rosa linjerna haha :) Och det känns kul att vi kan köra tillsammans nu på varsin hoj! Vi ska skaffa ett kommunikationskit så vi kan prata med varandra mellan hjälmarna medan vi kör, det är mycket roligare då så man kan prata om sakerna man kör förbi
På lördagen klippte jag gräsmattan och gick med trimmern medan David snickrade på våra odlingslådor. Han har suttit och mätt och gjort jättefina skisser, han är så noggrann och duktig när det gäller att bygga saker :) 
Här är början på en av lådorna, dom blir väldigt stora och det känns så kul! Här ska odlas :D
Häggen blommar så fint i trädgården och körsbärsträden har börjat blomma!
På eftermiddagen åkte David och sprang 3 mil med en kompis, dom övar inför ett fjäll-ultra marathon som dom ska springa i höst. Medan han var hurtig så slumrade jag på altanen och fikade haha, jag var hysteriskt trött efter jobbveckan, borde nog inte ha jobbat egentligen utan blivit lite mer frisk först. 
När David kom hem hade han med sig en sån här! Han hade fått den av honom som han var ute och sprang med, så himla snällt! Vi hade pratat om att vi borde skaffa en handjagare för att komma åt på ställen där vår stora åkgräsklippare inte kommer åt och så fick vi en, bara sådär!
Vi sprang runt och testade den igårkväll och det var jättekul, men grannarna lär ju tycka att vi är knäppa som först klipper och trimmar hela dagen och sedan springer runt med en handjagare på kvällen haha!
Idag ska David på utbildning med Sjöräddningen hela dagen och jag ska in till stan och träffa några vänner :)
 
Hoppas ni får en skön söndag!
 
/Bella och David
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uti vår hage

Hej!
Vi gick en fin kvällspromenad här om kvällen och precis när vi gick ut så gjorde regnet ett uppehåll :) När David var ute och sprang för ett par dagar sedan så sprang han genom en enorm kohage och hittade ett naturreservat så vi gick dit för han sa att kossorna var så söta :)
  
 
 
 
Vi gick ner över den här vackra ängen som är en del av hagen
Inne i skogen där det var naturreservat så kändes det lite som regnskog för det var så lummigt och fullt av stora tjocka träd
Hagen är nog några kilometer stor så vi såg inga kossor men hittade en fin liten sandstrand nere vid havet :) 
Sen gick vi hem igen och mysfikade på altanen :D
 
 
Hoppas ni har det fint!
 
/Bella och David 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det går framåt

Hej på er!
Äntligen mår jag bättre! Jag är fortfarande hostig och väldigt slut och orken räcker precis till att jobba, sen händer det inte så mycket mer. David har gått några lugna promenader med mig några kvällar och så har vi tillbringat ganska mycket tid åt att fika och spela spel på altanen. Det är väldigt mysigt att sitta där med filtar, tända ljus och massa te medan regnet smattrar på taket :) Det regnar varje dag och det blir geggigt ute, David tog en lång löptur här om dan och kom hem dränkt i lera, så han fick stå ute och spolade av sig med vattenslangen innan han kunde gå in haha! 
Medan jag har varit trött och tråkig så har David gjort allt möjligt! Som att baka det här fina surdegsbrödet :)
Och så har han grävt upp en stor buske medan jag stod och pekade och sa "gräv störreeee" haha! Vi planterade rhododendriumbusken som vi köpte i Stockholm och David kallar numera vår trädgård för vårt utegym :D
Gullvivorna har slagit ut och vitsipporna står i full blom och liljekonvaljerna är på gång, det är så fint!
Rabarbern är helt galen och för stor för sitt eget bästa så jag ska baka rabarberpaj och ta med till jobbet tänkte jag, och så vill några kompisar ha :) Men det kommer hålla på såhär hela sommaren så vill du ha rabarber är det bara att säga till! Och gräslök med för den delen ;)
 
 
/Bella och David