Friyay!

Hej på er!
Igår hade David övning med Sjöräddningen så jag fick roa mig själv och gick med en kompis på mat-marknad inne i stan. Det var stånd med mat från olika länder och hela torget luktade så gott! 
Jag tyckte att vi skulle prova äta krokodil men min kompis ville inte och lyckades övertyga mig hur äckliga krokodiler är haha. Dom är ju äckliga så jag tyckte det var bra att det gjordes burgare av dem ;p
Vi fastnade en bra stund vid det här ståndet och smälte totalt när engelskmannen kallade oss darling och sa "have a lovely evening" brittisk engelska är så himla gulligt!   
 
     
Det var dessutom tjejkväll på stan upptäckte vi så vi gick runt och köpte lite nya höstkläder
Sedan åkte vi hem till min kompis och drack te i kopparna som jag köpt :) Engelskmannen som sålde kopparna var så gullig och sa att vi måste använda dem "every day, remeber that darlings, every day". Både hon och jag älskar att dricka te så kopparna kommer verkligen att bli använda :D
Jag kom hem väldigt sent på kvällen och då blev det te med David + smaka på allt mumsigt som jag köpt
Jag köpte flera sorters goda ostar till David och han blev jätteglad. Det bor en liten ostälskande fransos i honom :)
Vad tänker ni när ni ser det vita nätet sticka upp? Dom på mitt jobb är så roliga för dom tycker att jag har koll på trender, så alla hade tänkt att det var nått nytt mode jag följde haha! Tänk vad komiskt det hade kunnat bli om folk på jobbet tog efter och började ha så här :D
När det var en ful nättröja som skulle hålla alla sladdar på plats :p Jag har gått runt och sett ut som en kassler med sprängladdning i ett dygn för jag blev skickad till hjärtkliniken av min doktor. Jag har haft problem med yrsel och svimningar och det kan tydligen vara hjärtfel på unga människor, så därför kollade dom ett långtids-EKG på mig. Jag tror inte att det är hjärtat som spökar så don't worry, men det känns bra att doktorn är noggrann och kollar upp grejer :) Idag fick jag gå och koppla bort alla sladdar och det känns skönt att vara sladdfri!
När vi kom hem efter jobben så slocknade jag i soffan en stund och blev väckt av snälla David som ordnat gofika på altanen som var uppvärmd och skön av solen :)
Sedan gick vi ut i trädgården och plockade in lite gott för det ska eventuellt bli kallt i natt :) 
Vi är rätt trötta efter veckan så det blir en lugn kväll med film i soffan. Imorgon är det inflyttningsfest hos en av Davids systrar så vi måste vila upp oss, vi är ju inte 17 längre haha ;)
 
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!
/Bella och David
 

Roliga dagar

Hej på er!
Åh det händer så mycket kul för oss just nu att vi inte hunnit blogga!
Här kommer ett inlägg med nån slags summering av allt kul som varit de senaste dagarna :)
Minns ni att jag köpte ekologisk lammullsgarn på en gård på Gotland? Min mormor har stickat dom här superfina vantarna till mig av det garnet! Jag älskar verkligen vantarna!
Vi var på bio här i byn och såg dokumentären om Beatles och den var så himla bra! David såg ut som unga Beatles när vi träffades hihi ;)
En vän från byn gick med oss på bion och efter filmen blev det te hemma hos honom och massa prat och filosofier :)
Det är en sån otroligt fin och varm höst i år, Davids mormor fyllde 75 år för några dagar sedan och då tog vi motorcykeln dit med en blombukett nedstoppad i ryggsäcken haha!
Här om dan var några vänner ut till oss och vi hade myskväll med chips och kladdkaka och massa skratt och prat :)
Och så har vi varit på Högbondens fyr men det får bli ett eget inlägg om det :D
David har varit en sväng på byns gym ikväll, jag simmade igår så jag orkade inte hänga med till gymmet. Nu ska vi slappa lite innan det är läggdags, elda i kaminen, dricker te och kelar med lilla gosegrisen :) 
 
Hoppas ni har en fin kväll!
/Bella och David
 

En måndagskväll

Hej på er!
I måndags var det också otroligt varmt, fint och soligt så efter jobbet och en snabb middag hemma hoppade vi på hojen och åkte på en lång runda till Vättaberget :)
När vi åkte här så pep-skrek jag till David att jag måååååste stanna och ta kort haha, det är ofta så när vi är ute och åker :p
Uppe på berget bredde vi ut en filt och plockade fram massa gott att fika på som äppelkladdkaka, te, choklad och godis som vi mumsade på medan vi pratade och njöt av utsikten :)
Vi fick en påse lakrits-stenar av min syrra, visst ser det ut som riktiga stenar? 
Haha vi försökte få till en bild med oss och utsikten men det var inte så lätt, vi skulle haft längre armar för det blev bara knas :D 
Vi satt kvar tills mörkret kom men då körde vi hem och kom hem trötta och glada :)
 
 
Här är en filmsnutt på David när han burnar haha :)
 
 
 
/Bella och David