Förändring

Hej på er!
Hos oss händer det roliga saker! 
David har under 5 års tid jobbat på ett jobb som inebär att han i perioder jobbar borta under veckorna. Vi har båda två tyckt att det har varit jobbigt men nu sen vi flyttade ut på vischan långt ifrån kompisarna så har det börjat kännas supertrist har jag tyckt. Men nu har David fått ett nytt jobb och han skrev kontrakt igår :)
Vi kommer ses varenda freekin kväll haha! 
David är delad av vemod att lämna ett jobb han tyckt om och trivts på, samtdigt som han är förväntansfull på det nya jobbet som elektriker, för han har saknat att hålla på med el. Och han får ju se mig varenda kväll thihi ;) 
Vi åt lunch tillsammans med en kompis på norra berget efter att han hade skrivit kontraktet och på kvällen lyxade vi till det med älgfärs-tacos och hembakade tacobröd :)
Idag pysslar vi lite hemma, David tvättar hojen och jag grejar med min stol. Sedan blir det lördagsklassikern badminton med några kompisar och antagligen filmkväll efteråt :)
 
Hoppas ni har en skön helg!
/Bella
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett litet tips

Halloj!
Vi måste tipsa er som bor i trakten om café Charms grillade panini med pulled pork, galet gott!
Fikade där här om dan och hade velat beställa en portion till för att det var så gott haha ;)
 
/Bella och David
 
 
 
 

Nyttighetsbomb

Efter att vi har mulat i oss äppelkladdkaka, hallonpaj, bullar och mockarutor i flera dagars tid så tänkte jag att nä, nu måste jag ta tag i det här. Vi måste äta någon nyttig grej också! Jag tog fram allt hälsosamt vi hade i skåpen och mixade ihop en smoothie :)
Mandelmjölk, cocosolja, banan, blåbär, hampapulver, nässelpulver, gurkmeja och probiotika.
Man kan öppna kapseln med probiotika och blanda ut i t.ex. en smoothie, tips ifall du inte gillar att svälja kapslar/tabletter :)
Råkade ta lite väl mycket gurkmeja så det blev en indisk smoothie haha, inte det godaste men antagligen det nyttigaste jag gjort :D
 
Hoppas ni har sköna dagar!
/Bella