Bilder från eftermiddagen

Det är SM-veckan och en hel drös människor simmade i ån i stan
Jag och syrran åt glass och kollade på en stund =)
Jag köpte ett fint kuddfodral och mysiga stickor i trä =) 
Vi har sålt vår hundgård och hundkoja och ikväll kom dom som köpt den med en stor lastbil för att hämta grejerna. Vi skruvade, släpade, bar och svettades i en timme. Den som byggde hundgården hade verkligen gjort det ordentligt! Nu har vi en 24 kvadratmeter stor kaos-plätt mitt på gräsmattan som vi ska försöka snyggga till på något sätt :p
Jag och syrran gick en kvällspromenad och njöt av junikvällen. Det är så underbart att det är så här ute fast klockan närmade sig 23! Sol, pastellfärgad himmel, syrendoft som blandas med doften av blomsteräng och man fryser inte. Vi hade inte gått in om det inte vore för fikamagen ;) det är vad vi ska göra nu, fika och babbla och njuta av att det är helt ljust ute!
 
Sov gott!
/Bella
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lite pics

När vi var första hjälpare i lördags så var det några coola shower. En tjej red barbacka utan trens på sin häst och hoppade hinder! Hon styrde hästen med ett rep runt halsen på den och genom att lägga handen på hästens hals. Väldigt häftigt!
Sen var det en kille som körde enduro och gjorde massa hopp och trix.
Sen det häftigaste (och värst risk för skada) var en skotershow som gav mig is i magen haha. David däremot började genast prata om grejer han ville prova med hojen. Suck på människor som måste ha adrenalinkickar! Såna som mig blir ju helt nervös haha :)
På söndagkväll efter en hård arbetsdag hemma på gården (men med härliga saft och glasspauser i värmen) så åkte David till Luleå för att jobba där hela veckan. Och jag hämtade syrran vid tåget :D hittills har vi haft tacomiddag, suttit och pratat och druckit te på altanen och njutit av sommarnatten, grejat i trädgården, fnissat ihjäl oss och ja, bara haft det allmänt roligt och mysigt! Igår eftermiddag var vi på loppis med en kompis och sen fikade vi på hennes altan och lekte charader i hennes trädgård :)
 
Ha en fin dag!
/Bella 
 
 
 
 
 

Drömhojen....

David kollar heeeela tiden efter motorcyklar på google/blocket haha och nu har han hittat den perfekta hojen till mig tycker han. Den är så fin att jag smäller av! Kanske blir det en sån här i framtiden till mig för den är i alla fall billigare än drömhojen Triumph boneville som kostar 100 000. Ojne vojne. Ju snyggare desto dyrare :p