Världens bästa dag, Älska Gotland!

När jag och David vaknade nästa dag så sov våra kompisar. David passade på att ta en springtur och jag gick en fin promenad på en lugn och otroligt lång grusväg. Det var knäpptyst, det enda som hördes var hur gruset knastrade under mina skor och syrsor som spelade i diket.
Jag hittade massor av salmbär, det är som nån blandning av hallon och björnbär och växer mycket på Gotland :)
Vi åt lunch i reggaebaren och åt flera kulor Guteglass, sedan gav vi oss av mot Hoburgsgubben
Det var en varm och solig eftermiddag och kväll och platsen var så vacker!
Vi gick runt och hittade många roliga stenformationer och en stor grotta som vi klättrade upp till!
Höjrädd tjej hej! Det finns två saker som får mig att bli svimfärdig av rädsla och det är höjder och ormar. Men jag ville ju gära se grottan så med lite stöd av killarna vågade jag mig upp :)
Grottan var verkligen stor och utsikten var enormt fin! Visst ser det ut som om David står i nån grotta i typ Grekland :p?
 
Vi fick se en magisk solnedgång! Vi hade med oss en termos te och bara satt och njöt :)
Vi satt högt uppe på ett berg och på ena sidan var det solnedgång och på andra sidan gick månen upp!
På vägen hem fick vi köra långsamt för det var får nära vägen och ungefär var tionde meter hoppade det ut kaniner på vägen. Även en hare slängde sig ut och blev förvirrad av ljuset från bilen, så vi fick lov att gå ur bilen och sprida människodoft för att den skulle lämna vägen. När vi väl var hemma igen så blev det några koppar te på reggaebaren och det var underbart att sitta där och höra havets vågor, baktakt och känna sig varm, mätt, kär och riktigt ledig utan en enda tanke på jobb, måsten eller borden :) 
 
/Bella och David
 

Fårö

Det var härligt att åka färja! Både för att det svalkade men också för att folk på hoj fick åka förbi hela bilkön haha! På varje färja fanns det en specialficka för MC och det var inte speciellt många hojar men däremot vääääldigt många bilar och dom fick stå och köa i över 30 minuter medan vi bara gled fram :)
Vi köpte glass, crusade, såg kaninungar, kollade på raukar och så var vi in på en liten flummig indisk marknad. Hon som hade den visade sig vara en kompis till en av våra kompisars mamma haha, som vanligt är världen liten!
På kvällen åt vi på en uteservering och sen körde vi tillbaka till stället där vår vän jobbade och vi skulle bo
En annan kompis var också där och hälsade på honom så på kvällen hängde vi på reggaebaren och njöt av en fantastisk solnedgång :)
Och så fikade vi sånt här gott, drack massor av te, spelade boule och David och några andra killar jonglerade med käglor :)
 
 
 
/Bella och David
 

Gotland runt på MC

När vi vaknat och ätit frukost så började vi vandra runt och utforska naturreservatet
Det var jättekul att leta fossil-stenar på stranden för det fanns så många av dem!
Det var soligt och otroligt varmt och den vita kalkstenen blev nästan bländande, men det var härligt att vandra runt i en miljö som kändes så osvensk, vi hade lika gärna kunnat varit i nått medelhavsland kändes det som :)
David badade (såklart) och så kastade vi macka. Jag ser ut som att jag deltar i OS i kasta macka haha! Men jag ville lyckas, David är så duktig och hans stenar studsar ibland 7 gånger medan mina studsar max 2 gånger om dom ens studsar :p
När vi kände oss nöjda med naturreservatet så körde vi vidare till andra änden av Gotland och tog färjan över till Fårö :)
 
 
/David och Bella