David och Bella

Sensommar

Publicerad 2016-09-11 22:12:00 i Mat och bak, Trädgård,

Hej på er!
Vi har varit sjuka i veckan som var, David har varit hemma några dagar från jobbet och jag borde väl ha varit hemma men kämpade mig iväg till jobbet ändå. Hade nyss en karensdag pga magen och det känns drygt med 2 karensdagar på 1 månad, man blir ju fattig :p Vi är fortfarande inte helt bra men vi hoppas på att bli friska snart!
Så här gosigt har David och kissen haft det hemma :)
Vårt äppelträd är helt tungt av äpplen och jag bakar kakor och pajer så mycket jag orkar! Ett enkelt och gott sätt att använda äpplen är att göra en vanlig sockerkaka, hacka ner äppelbitar och he i 1 tsk kardemumma och 1 tsk kanel så blir det sjukt gott :D
Vi sådde allting i trädgården väldigt sent och trodde därför att inget skulle hinna ta sig men nu har vi två riktigt fina zucchinis och grönkålen har tagit sig. Den var nästan helt uppäten av nån kålfjäril i början av sommaren
Luktärtorna har inte kommit förrän nu men nu äntligen har de slagit ut! 
Det är så fint med blommor som blommar fast att det är höst, och det är mysigt att fortfarande kunna plocka in blommor och ha i små vaser, men nu är det snart bara ringblommorna kvar :)
Den här kissemissen ser så snäll och söt ut men skenet bedrar
För här om dan jagade hon iväg grannkatten med full fräs haha, hon verkar ha lärt sig vad som är vår tomt och har tagit det som sitt revir :)
 
Hoppas ni har det bra och får vara friska!
/Bella och David 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela